Hjälp oss namnge nya städskrubben!

Rakt fram i Stora prästgårdens entré, den så kallade verandan, har tills nyligen funnits en liten toalett. Dock hände det sig i somras, när Carl XVI Gustaf fortfarande var konung i Sverige, att toaletten läckte och förstörde hela golvet på hela verandan.

Lite skräpigt är det allt just nu

När vi ändå skulle göra om invändigt på toan så bestämde vi oss att som hämnd för att den läckt (och eventuellt p.g.a. några andra tyngre vägande skäl också) att skippa toalett i det utrymmet och istället inreda en snygg och betydligt mer behändig städskrubb än den befintliga. Arbetet förlöpte under hösten rätt långsamt men som en av sina sista insatser målades den invändigt vit av vår förre volontär, Erik Ohlson (eller som vi här på gården brukade kalla honom: Golik Julson). Nu idag kom också rörmokar-Björn och installerade en ho i den så nu ska den äntligen bli färdigt inredd.

Dock, har vi kommit på, behöver den ett passande namn. Våra gästrum här på stiftelsen har ofta ett helgonnamn, vi har S:t Laurentius, S:t Ansgar, S:t Kristoffer, S:ta Birgitta gillestuga et.c. så jag funderar på om man inte skulle kunna hitta ett helgonnamn även till städskrubben. Skulle inte det kunna vara fint? Vilket helgon ska den i så fall få sitt namn efter? Det bör vara något som anknyter till vad rummet används till, det blir mycket roligare då. Eller ska den heta något annat som inte har något med helgon att göra? Vad tycker du?

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 Responses to Hjälp oss namnge nya städskrubben!

Kommentarer är stängda.