Några spridda uppdateringar

Ikväll spöregnar det i Gamla Hjelmseryd kan jag meddela. Detta till trots var vi tre personer på kvällens completorium. Vi hade väl visserligen inte någon vidare lång promenad genom regnet någon av oss men jag hade inte gett mig ut i skyfallet för vad som helst, så mycket kan jag säga.

Det är härligt med ett sådant här ställe att det finns så mycket att ta tag i, det är härligt och också ett svart hål att fastna i. Min mentala lista med projekt som man borde inleda blir bara längre och längre. De senaste dagarnas rookie på listan är att man borde digitalisera den eminenta pärmen om kyrkan som stödgruppen för kyrkan har sammanställt; den finns för tillfället bara i ett exemplar längst bak i kyrkan. Det finns som sagt mycket att göra och mycket som kan bli väldigt bra. Det gäller bara att inte fastna i ett träsk med massvis av påbörjade men inte avslutade projekt.

Härom dagen hade vi besök av en byggnadsinspektör från länsmuseet. Hon skulle kolla på taket på Lilla prästgården och ge sitt utlåtande om en föreslagen ombyggnation. I korthet går det ut på att vi skulle behöva lite plats för utökade sanitetsutrymmen, som det så fint heter, och som taket är nu är det dessutom felkonstruerat. Hon avrådde att bygga om på det sättet som vi föreslagit men kom med en annan idé som kanske kan vara rätt smart. Jag lovar att återkomma om vad det går ut på.

Ja, annars går livet här i stadig lunk framåt. Jag har skrivit om framsidan lite ikväll, säg gärna vad ni tycker om det. Tack för all feedback om hemsidan hittills. Den är både rolig och värdefull att höra.

Allt gott och en välsignad 16:e söndag efter trefaldighet!

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.