Nytt år, nya möjligheter!

Jag tror att jag pratar för alla oss här på gården när jag tillönskar alla vänner till Hjelmserydsstiftelsen, alla läsare på bloggen och övriga ett Gott nytt år!

Nu när vi skriver 2011 i kalendern så tänkte jag att det är dags att ta nya tag på bloggen och komma igång med bloggandet igen. Det känns som ett bra tillfälle att sätta fart igen på. Utöver att börja blogga så satsar vi ytterligare på de sociala medierna genom att starta en så kallad fanpage, eller rätt och slätt sida på Facebook. Du hittar den här. Nu kan du alltså på Facebook gilla Hjelmserydsstiftelsen och samtidigt få lite uppdateringar om vad som händer på gården. Har du inget konto på Facebook men vill ha ett så kan du skapa ett här.

Överskriften på nyårsdagen i Svenska kyrkans evangeliebok är I Jesu namn. Jag tycker det är fint. Om man vill leva i Jesu efterföljd så är det ett mått man kan mäta sig mot. Det jag precis sa, det jag precis gjorde, gjorde jag det i Jesu namn? Såhär i startblocken till de nya året är det något vi kan ta med oss. Låt oss leva år 2011 i Jesu namn.

Amen, Gud ske ära och pris

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.